söndag 19 april 2009


Med nya tag...
Efter en tung tid ett tag nu så tror jag att botten är nådd och att vägen tillbaka, till en vardag som kan kallas OK, kan påbörjas. Kraftig smärta har fått mina små projekt att stanna av och den ständiga huvudvärken och alla yrsel-attacker har minskat min energi och inspiration. Men jag hoppas, som skrivet, att vändningen har kommit och att jag klarar av att ta mig an våren och försommarn med lust, energi och livs-glädje! Jag har massor av projekt som väntar på mig. Så fort de är klara så hamnar de här ute och kan förhoppningsvis bjuda er som hittar ut på min blogg på inspiration och sommar-glädje!
Tills nästa gång, sköt om er och tack för titten!
Kram Helen 

Brummande retro-känsla
Jag hade turen att hitta en låda med antika leksaksbilar på en auktion förra året, har inte riktigt vetat om jag skulle våga måla dem men tillslut tog nyfikenheten om att göra det till en häftig present så valde jag att plocka fram målar-lådan! 


Här är första färdiga bilen...bakdelen tänkte jag man kan skriva namnet/datum på en nyfödd liten gosse, eller till minne av dopet. Eller varför inte skriva "Nygifta" där bak med namnen på bruden och brudgummen efter och ges som bröllopspresent... I sitsen kommer det plats tex lite pengar, eller ett smycke...

Idéerna är många och jag hjälper dig gärna att göra denna bilen till den perfekta presenten till det ändamålet som den skall ges bort till.
Pris 325 kr, och då ingår text-dekoration på bakdelen. 
Finns i min butik.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fin den var! Vad duktig du var på att få till en fräsch men ändå antik känsla på den! You GO girl!

Kram / Vitaminen