söndag 21 juni 2009

Bara presenter!
I morsdag-present gjorde jag en skylt till min mammas skafferi, till det nybyggda underbart mysiga köket. Såklart skulle de härliga bräd-dörrarna förgyllas med en hemmagjord skylt...


Även den lilla underliga in-smugna dörren under trappen fick sig en speciell skylt, länge försökte vi komma på det perfekta namnet på det lilla utrymmet innan ordet "trapp-skrubb" ploppade fram. Det var morsdag-present det, och när man åker bort och bor hos någon annan över midsommar måste man ju ha med sig en liten gåva som tack för gästfriheten! Mamma har länge velat ha en sådan här tråd-slöjds-höna till sina ägg. På utflykten till fantastiska Malin i Butik UNIK så hittade jag den finaste hönan jag sett i trådslöjd, så den köpte jag till henne... La i några hemmasydda päron!


Nu när midsommar är över så är väl sommaren officiellt invigd, även om vår midsommar saknade både blomster-klädd stång, grönskande kransar och husfrusill-röran, och min morfar som inte kom på det årliga besöket -men om det blir sol och värme i veckan så kan jag nog se mellan fingrarna på universum och acceptera sommaren i år  trots lite brister så här i startgropen!

Varma kramar till er alla som läser på min blogg, det betyder så mycket för mig.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Hittade till dej efter att ha besökt "Älskar sött" och sett bilder på allt det fina du levererade. Jag blev helt fast i din blogg när jag såg allt underbart du tillverkar-helt otroligt duktig är du!!! Jag kan inte se mej mätt på bilderna i bloggen, suger åt mej av allt det vackra du gör.
Hoppas du haft en bra midsommar och fått må någorlunda bra.
Härlningar från ett soligt norrland ;)

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej Sötaste!!

Du skriver helt gudomligt!!! =) Din skrivstil och dina skyltar gör en såååå lycklig!!

Även sättet du skriver på är både fint och rörade....sååå kuligt att du finns!!

Päronen du sytt är ljuvliga..så välgjorda!! Kul att din lilla mamma blev glad för hönkorgen och att du hade det bra i midsommar trots regn och utan midsommarstång!!...ti-hi....

Ha en härlig vecka!! kramar Malin

Therese sa...

Jätte fint:) kommer snart o hälsar på dig i din butik o ser alla andra fina saker som du gjort.
Kramar Therese

Ängladoft & Dockor sa...

hej

ohhh så vacker skafferiskylt,
en sådan vill jag ha , gör du på beställning ?
Mvh Carina
min mail broderat@gmail.com

Madre sa...

Har haft besök av ett gäng väninnor idag som jag stolt visade mina fina skyltar för. De tyckte att de var jätte-fina!!!! Puss o tack

Lilla-eva sa...

Hann du flytta ner den lite på dörren då? För visst var det inte så bra där uppe på "trapp-skrubben"... Får ta ett nytt kort när ni skruvat ner, och upp den igen! Blir mer harmoniskt, Hoppas ni hade det mysigt iallafall idag med lilla tant-gänget. Puss å kram, och god natt kära du.

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina saker din mamma ska få.Jättesöta.Vad kostar skylten du är en saga av Lisa ekdahl?Ha en mysig kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~.

Titti sa...

Jag kan bara hålla med alla andra!!!
Dina saker är helt underbara!!!!

Kram Titti

Helena sa...

Kikar in för första gången! Vilken mysig blogg och otroligt fina skyltar! Ska läsa vidare här nu! Kram Helena

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej Hopp!!

Fick ett underbart gulligt inlägg av din moster!! Läs och njut..hon skriver att hon är så stolt över dig och att du gör så fina saker...Vilket jag instämmer helt och fullt med!! Är oxå stolt över dig!! =)

Hoppas att du njuter i solen..tankar kraft och laddar energi!! Jag har redan sålt massor av dina skyltar innan jag ens hunnit lägga ut dem i webbutiken..ti-hi...Måste snart beställa nya...=) Vore kuligt att hitta på något skoj i hop och leka lite nån dag!! =)

Kramelikram på dig! Malin