onsdag 19 augusti 2009

Vacker ask!
Under semestern blev det inte direkt någon shopping, men en underbar tillökning i min burk-samling hann jag med. En zinkask med vackert tidlöst motiv. Perfekt till småsaker.

Just nu är asken fylld till bredden av kärlek och tacksamhet till alla er underbara människor som stöttar mig genom att kolla in då och då på min blogg och skriva söta kommentarer, det värmer som de starkaste solstrålar, tack! Har sagt det förut, men kan inte tacka er tillräckligt, det betyder så mycket att få uppskattning för det man skapar.


Strax före semestern åkte vi ner till Butik UNIK, och där föll jag pladask för detta underbara "Tilda" inspirerade-huset. Köpte med mig det underbara sago-huset hem, åkte på semester, och längtan efter det, och resten av mitt hus, fick mig att dra igång verksamheten i stugan på Öland!


Jag blev så sugen på att göra ett eget litet bostadsområde, och satte igång med tillverkningen nere på Öland. Engagerade både min pappa och fästman för att få till träklossarna innan jag satte igång med att måla... Tid tog det, men det var det värt. Här är resultatet:


Lite lantligt vitt hus med spröjs och blomstrande blomkrukor på gaveln...


RESERVERAT


Sött rosa hus med "Hem ljuva hem"-hjärta på sniskan...Pris: 299 kr, i min butik.


Ett vitt charmigt hus med pardörr...


Den sista byggnaden fick flytta hem till min och Alfreds Gudmor Lena, som en liten "gudmorspresent", hoppas den passar in i "nya" stugan, eller hemma i huset, eller vart den nu får sitt fäste...


Skylt med kärleksfullt budskap
Har länge haft ideén i huvudet, men inte haft tiden i händerna att hinna smita mellan beställningarna förrän nu. Lite nytt till min egen butik måste hinnas med ibland. Är egentligen inte riktigt nöjd med resultatet, hade en annan vy när jag började, som ändrades på vägen... Bedöm själva om den duger eller ej...


Finns i min butik. Pris: 275 kr


Tack för titten, ses snart igen!
Sommar-kramar
Helen

11 kommentarer:

Madre sa...

Helt underbara hus, är det!! Helt underbara!!

My home is my Castle - by Kari sa...

Åhh sånne nydelige ting du maler :))
Så flink du er !!!!
Nå skal jeg se mere på bloggen din for her vil jeg tilbake :)

Ha en fin dag
Klem,Kari

Sari sa...

Jag håller med! Husen är ju helt underbara! Vad kul det är när man blir så inspirerad av något att man bara tillverkar och tillverkar!
Ser framemot att se mer av ditt skapande!

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Finns inte ord hur duktig du är!!!!!!! =)

Du är bara bäst vännen!!!!!!!!!!

Hinner vi verkligen träffas om en vecka om jag vill beställa mängder med mer saker!??..ti-hi...=)

Ha en alldeles underbar dag!! Lev, njut å va gla..tralla la...

kramis Malin

Hagens Vita Vardag sa...

Sååå himla mycket fint du visar och vilka otroligt fina tavlor du textar! Vill ha! ;)
Kram Anna

Gudmor Lena sa...

Just nu står mitt eget underbara hus hos mig i receptionen och får hur mycket beröm som helst.

Här är ett tydligt exempel på vad jag menade med "det-där-lilla-extra" som du alltid tar dig tid att göra. Huset som du köpte in är jättefint men har inte alls samma värme och utstrålning som dina egna.
Du för, på nåt vis, över dina egna känslor och underbara egenskaper på det du skapar! De får ett eget litet liv kan man säga.
Och det otroliga är att du klarar att göra allt detta med den svåra vardag du har med all smärta och trötthet!! Det är beundransvärt Helen!!!
Jag är så stolt över dig och jag skryter...så det dryper haha...med att du är MIN systerdotter så fort jag får möjlighet:-)

Stort tack igen för det underbara huset från mina gudbarn. Känner mig hedrad att jag fick vara "först". Kram

Bettina sa...

Ilove the houses!!!!Are beautiful!!!Exellent blog!!!Please put the following!!

LAMINDY sa...

Wonderful! ♥

Mysiga lantliga ting sa...

Hej!!
Har kikat in på din sida ett tag... måste säga att du är otroligt duktig. Allt du gör blir så fint !!! Supersöta blev husen oxå.
Brukar titta in för att få lite inspiration och det ger du i massor =)

kram johanna

Smycken och Smulor sa...

Men vilka fantastiska hus!!! De är ju så härliga med alla sina olikheter och ojämnheter.
Du är ju fantastisk som kan se och skapa dessa konstverk, ta mer betalt för det du gör, du har ju så mycket unikt att komma med.
Kram Marie-Louise

Anonym sa...

Har inhandlat den underbara skylten idag.Den skylten duger mer än gott,ska du veta:)Gav den till min Man fast det var ju jag som ville ha den....:)hi,hi,hi...Men han blev också glad för den,han tyckte det var jätte gulligt av mig:)Underbar liten affär du har,de andra sakerna har också hittat en plats,trots att det nästan är fullt överallt i mitt hem:)
Men finns det hjärterum så finns det stjärterum eller hur?,tack för idag// Pia