onsdag 23 maj 2012

MMM...MRSDAG på söndag!


Vi har öppet butiken i Limmared på 
♥ LÖRDAG 10-12 
för att hylla alla mammor
bjuder vi på hembakad fika.
Dessutom bjuder vi på
20% RABATT på ALLT I BUTIKEN


Morsdag tips: Kokboksställ i vitmålat trä. Lantlig och härlig, gör sig fin på köksbänken! Pris: 225 kr
Ska du ge bort ett smycke till mamma? Då kan hon även behöva ett nätt smyckesstativ i zink! Pris: 119 kr.Ska du ge bort hudvård till mamma, eller nya handdukar till badrummet så lägg till en sån här charmig emaljskylt så hon förstår vart hon ska använda sina nya presenter. Passar toppenfint på WC dörren på sommarstället, eller på vilken toalett som helst egentligen! Pris: 39 kr 


Har din mamma redan en uppsjö av sjalar, eller har hon svårt att använda sjal av olika orsaker. Men vill man ändå känna sig fin är denna virkade spetsvästen vår absoluta favorit! Den hänger så vackert över axlarna och ryggen och stör inte för mycket framåt. Men ändå blir den pricken över "I:et" och man känner sig extra fin och uppklädd. Den går utmärkt att komplettera med en vacker handgjord brosch för 75 kr. Spetsvästen är av färgen rosenkvarts, ljuvlig med andra ord! Finns i XL, L, M och S. Precis nyinkommen till butiken, pris: 189 kr.


Kom nu alla utflykts-åkande mammor, åk på loppisarna i Limmared, kom till oss i Butik Sött&Nött, åk och ta en fin-fika på Torpa eller Hofsnäs och njut av en härlig dag tillsammans.
Alla blivande mammor, alla som har en mamma och alla som gillar en mamma som är sugen på lite hembakad fika och 
VÅR-SPRATTS-RABATT 
välkomna till butiken 10-12 på lördag!


Hjärtans välkomna!!!
Eva, Lena och Helen

Inga kommentarer: