fredag 8 maj 2009

Älskar regn och gråa dagar...
...just nu. En bra ursäkt för att sitta inne i myskläder och vänta på att inspirations-rushen ska komma så målarburkarna åker fram och täckplasten blir som en ett med vårt vardagsrum. Hade verkligen behövt en verkstad, det blir så illa dammigt och stökigt av slipning, målning, lagning och fixning...

Det blir så mycket "vettigt" gjort när det kommer så här gråa dagar. Projekt som äntligen blir målade och iallafall ett steg närmare "färdigt". Bara naket, tomt, vitt och "fint"...  För fint... Hela resväskan full av ting som ska dekoreras, slipas och göras slitna och nötta innan det går att kalla dem färdiga... Ja, det lilla skåpet under väskan med för del delen, som ni säkert förstår hoppas jag på regn någon dag till!




Idag har jag även orkat med att dekorera en lagom-stor trälåda med texten: "Lita aldrig på en smal kock" (så gissa hur god mat jag lagar!!!) I lådan ligger en hemmasydd saltpåse med broderad innehållstext på, en ask med flingsalt och ett hjärta med en vårig ros på. Alltsamman vilar på ett vackert ros-tyg och tyll.



Pris: 275 kr

Inga kommentarer: