tisdag 2 juni 2009

Ljuvlig försommarvärme!
Det har börjat rulla in beställningar och nu drivs jag av ångorna av alla glädjebubblor när jag får äran att hjälpa nära & kära, släkt, vänner, grannar, bloggens läsare och även helt obekanta som dyker upp i mail eller via telefon. Det betyder så mycket att det jag brinner för, uppskattas av så många. Jag är överväldigad av berömmet som ges och blir så där barnsligt generad och tappar ord... Tror aldrig att det går att vänja sig vid att bemöta komplimanger, men hur stum och tafatt jag än ser ut när de ges -så värmer de upp det sjuka och ibland lite frusna hjärtat, för det är inte alltid lätt att hålla hjärtat pumpandes med glädje med svår smärta, ständig värk och orklöshet -men uppskattningen från alla är min medicin! 

Denna ängeln är den allra första sydda, den fick jag av min mamma så den kan vaka över mig...


Tänkte bjuda på lite foton på de senaste beställningarna:

Tack, Eleonor för det fulla förtroendet med denna stolen till ditt Gudbarn! Jag hoppas att det blir en gåva som alltid kommer finnas med henne genom åren!


Självklart både söt och shabby med en prinsess-ängel som håller ett måttband med födelseuppgifterna om den lilla 1 åringen...


Hoppas även att framsidan till er vackra samlings-fotobok blir till belåtenhet och bjuder in gäster att öppna och titta på era minnen kring bröllops-tiden.Nästa beställning är en välkomst-skylt med familje-namnen till våra goda vänner strax intill Götet, hoppas dörren blir både trevligare och olik alla andras dörrar i kvarteret!Personliga skyltar är poppis, dels är det ju för att de blir just personliga med en text som står för det man tror på, och dels för att ingen blir lik den andra. Även om det är samma text på vissa skyltar, som på denna "Hjärtligt välkommen", så skiljer de sig åt eftersom jag målar orden utan mall och på fri hand.


Samma person som har beställt ovanstående skylt, har även den nedre att hämta, och den är bland det allra vackraste och charmigaste jag lyckats skapa. När vi köpte huset låg en gammal vävstol på vinden som jag sparade lite härligt nötta brädor från innan den blev till ved... På en av dessa stora brädor målade jag med sidenmatt antikvit färg på en mörk-behandlad grund som lyser fram där jag sedan har slipat. Jag har dekorerat enligt önskemål med texten: "Holding you, I hold everything".På det brungrå repet knöt jag en söt rosett som dinglar ner över den skavda färgen och hålet som håller repet. Första delen av texten är målad med mörkgrå text, resterande med svart färg för att få ett mer levande intryck.
Therese -jag hoppas du blir nöjd, jag vet att du varit nyfiken!


Jag har faktiskt mer att bjuda på, men det får ni vänta någon dag på att få se!
Ha en underbar dag och passa på att mysa inne nu när regnet kommit åter!
Kramar
Helen

12 kommentarer:

Therese sa...

åh..så underbart fina skyltarna blev..jag är supernöjd...jätte tack..Jag har varit så nyfiken över att se resultatet o jag kan säga att det var över förväntan:)Kram

Madre sa...

Jag blir alldeles varm i hjärtat av det du gör. Jag är så stolt över dig! puss puss

Anonym sa...

Skylten e helt underbar, längtar att få hänga upp den, hmm men det får nog bli ståltråd ändå, har ju redan en krok som väntar på sin skylt ;-)

// Tina

Lilla-eva sa...

Snurrar i lite ståltråd så en där ensamma kroken blir nöjd ;)

Piondröm sa...

Underbara ting igen!!!!!!
Sug i dig allt beröm det är du värd!!!!!, har aldrig sett nån så duktig som du (och jag har sett många).......
Önskar dig god inspiration och en härlig vecka.
Kram Carina

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Om dig finns det bara superlativ!!!!..ti-hi...Du är så söt, hade så fina kläder..och dessutom gör du helt fantastiskt fina och ljuvliga saker!!!! Jag är så glad att du finns!!! =)

Vilken härlig överaskning när du kom vännen!! Gissa om jag blev paff!?? Fick inte i hop det riktigt med att det var du, som hade åkt så här långt och redan knåpat i hop så mycket saker!!!!??..ti-hi....=)

Jag måste ha sett rätt dum ut..hi-hi..För det första hade jag ju en del kunder innan dig..så jag stog och pratade med dom innan jag fick in i huvudet att det var du..när jag väl fått det... skulle du åka!! =)


Kunde inte låta bli att slita upp dina fina papper direkt, även om det gjorde ont i mig då du gjort helt fantastiska inslagningar!! (Man undrar om du kan göra något mindre bra?? =)

Och jag är SUPER NÖJD!!!!!! Dom är fantastiska!!! Tack..tack...och åter tusen tack!!! Har fotat och ska lägga ut dem i butiken i kväll!!

Hoppas att Ni hade en härlig stund på Öland!! Din lilla korg ligger här och väntar på dig till nästa gång....

Mega många kramar på dig!! Malin

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

ps. Glömde i min iver att säga hur underbara de andra sakerna som du gjort på beställning är....

Håller med om att *väv brädan* var ljuvlig..fick stå päls när jag läste texten...!!! =)

Gillar naturligtvis oxå *Hjärtligt välkommen* skylten med.. ti-hi...

Vi får nog *slåss om* vem som ska komma till vem, nästa gång!!??..hi-hi... Din butik verkar sååå mysig!!..Tänk om jag missar något fint, om jag inte kommer dit...=)

Kramelikramar i massor Malin

Vita-hjärtan sa...

Himmel och pannkaka vad fina saker du gör! Trevlig helg/Evelina

smajlis sa...

Hittade precis hit! Vilka underbara saker du gör! Helt fantastiska! Och bloggen ser himla trevlig och inbjudande ut! Visst är det underbart att pyssla och skapa!

Tror jag tar och börjar prenumerera på din blogg direkt :)

Kram Alexandra

Stina sa...

Hej

Jag lägger till dig på min favorit lista genast :) Detta är bland det absolut bästa jag sett på länge...du tillverkar de mest underbara saker och din textning är bara så *mmmm*
Nu måste jag titta och läsa lite på dina äldre inlägg också innan jag börjar att göra lite nytta :)

Hit kommer jag ofta och hälsar på.
Kram Stina

Stolt gudmor/moster sa...

Där ser du! Det är inte bara jag och din mor som älskar dina underbara skapelser! Hoppas vi ses snart. Kram!

Matilda sa...

Det är min dotter Melissa som fck den UNDERBARA stolen av Eleonor!! Tack för ditt fantastiska jobb!! Det är definitivt något hon kommer att ha med sig hela livet.
Kram Matilda