tisdag 23 juni 2009

Nu grönskar det minsann!
Ni som läst mina tidigare inlägg fick se den stackars fågelskrämman på en jordig bädd tidigt i vår, men nu lyser det grönt i lavendel-lådan, och dessutom har det kommit lite knoppar som börjar färgas lila. Snart kommer det dofta ljuvligt vid ingången till min lilla garage-butik :)



Tick tack, tiden går...
...hjälp snart är jag 30 år!!
Klart så är det två år kvar med ångesten har redan tagit strypgrepp på mig. Varför kommer jag avslöja så småningom... På tal om tid, så köpte jag en charmig klocka, som inte riktigt platsade helt i mitt hjärta, så jag målade om ramen från sliten mörkbrun till "shabby chic"-vit, så klart! Nu tickar den i bröstet på mig! Är så glad att penseln gjorde mig sällskap den där natten när jag bestämde mig för att måla om klockan.




För svala sommarkvällar...
...behövs dessa vackert lavendel-färgade pulsvärmarna. Dekorerade med glas-pärlor längs en gråtonad spets och några söta pärlemo-knappar, så kommer dessa snart användas av någon speciell för mig...




Liten figur!
På en loppis här i närheten hittade jag detta lilla goss-huvud. Det var typ "gips-vitt", vilket är smått osmakligt enligt mina kräsna två blå, så jag målade den, som jag målar allt, och slipade lite här och där -och en tidlös gestalt finns nu till förfogande i min butik. Kanske i ett vackert stilleben på en hylla, eller i ett större blomster arrangemang?! 


Mitt lilla tips i detta inlägget är hederliga vanliga trä klädnypor, jag tycker de är så charmiga att fästa ett litet kort, eller foto på ett paket. Eller nypa fast någon söt dekoration någonstans i hemmet! Traditionella, enkla och mysiga klädnypor!

Må gott alla vänner, och ta hand om er. Jag ska göra mitt bästa för att ta hand om mig och mina kära. Härliga sommardagar önskar jag er alla! Hörs och ses snart igen, nästa inlägg är aldrig lång borta...

4 kommentarer:

Madre sa...

Ja, Lavendellådan, som för övrigt är hemmagjord, är ännu finare í verklighet. Underbar!

Karolina sa...

Ja men tänka sig vilken skatt jag har hittat :) Ramlade in hit via Älskar sött, och oj,oj,oj vad glad jag är för att jag ramlade :)
Hjälp vad mycket inspiration du bjuder på, massor av fina saker att vila ögonen på och inspireras av. Det börjar klia ordentligt i pysselfingrarna och tankarna går på högvarv.
Även om man inte alltid pysslar med samma saker så inspireras man till att sätta igång...

Kommer garanterat tillbaka hit och kikar lite.
/Karolina

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hejhopp!!!
så du pysslar...o så himla fint sen då!!! ursöt blommlåda...vilken annorlunda fin grej!skafferiskylten med..så fin!!

tack goa du för titten hos mig...blidde så glad såååå!!!

Kramelikram
~♥ Millan ♥~

Piondröm sa...

Nu har vi fått igång vårat internet igen....Vi har öppen trädgård torsdagen den 2 juli mellan kl 12.00-18.00 kom gärna (om du har möjlighet)... kolla på vår blogg efter väganvisning.....
Kram Carina