onsdag 8 juli 2009

Mysig nalle...
Ny-skapad liten filur i lätt grå/lavendel-färgat linnetyg. Öron med turkos och crème-färgat foder och en grå spets kring halsen. Perfekt present till ett litet gossebarn, eller till någon annan som behöver en mysig vän i sitt hem.


Över bröstet sitter en vit tyg-lapp med texten: "KRAM"...

...och i armarna ett litet silverkors.

Såld


Sommar-gröna pulsvärmare
Lite värme de svala sommarkvällarna kan behövas. Ju längre in på höstkanten vi kommer sen, desto mer användbara blir dem! Dekorerade med en vit spets-rosett, pärlor och söta knappar.


Pris: 200 kr


Lycka levererat!
Gör gärna en beställning om du vill ha något speciellt hem, eller till någon du håller kär! Kan du inte ta dig till butiken så skickar jag på posten.


Nu har vi semester och jag ska ägna mestadels av min tid och energi åt min underbara lilla familj. Kanske kommer det bli lite färre inlägg de närmsta veckorna då det är svårt att ha framme sygrejer, målarfärger och verktyg när småttingarna är hemma hela dagarna. Vi får se vad tiden räcker till...

...jag önskar Er alla en fantastisk sommar, med ljuvligt soligt väder och mycket glädje och kärlek med de som gör just Er lyckliga!

Varma kramar Lilla-eva

10 kommentarer:

Smycken och Smulor sa...

Tack för din fina kommentar hos mig! Hoppas du får en skön och avkopplande semester! Jag har också ledigt nu och undrar om värmen kommer tillbaka snart? Dina fina handledsvärmare är ju ljuvliga, de passar ju året om!
Marie-Louise

helen sa...

Vilken charmig liten nalle!

Hoppas att ni får en riktigt skön semester och att du får tid till lite pyssel, också!

Kram!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så fina handledsvärmare...håller på med en virkbeskrivning nu,..som jag bara inte förstår mig på,,,blir ju tokig ju!!

så söööt nalle med!!

Kram Millan ♥
TREVLIG HELG!!!!

Märta Maräng sa...

Så mycket fint du gör! Pulsvärmarna är ju ljuvliga!!

Lilla Blå sa...

Åh vad vackra saker... Glad att jag hittade in hit till dig för här trivs jag så mycket. Du visar massor med vackra o mysiga saker.
Ha en underbar sommar

kramar @nette

Shirley sa...

Så møkje fint du har lagt:-). De e så stiligt me tekst på ting. Maler du teksten på me kost? Maler litt sjøl, men syns de e vanskeligt å få tekst fint. Har du nogen tips? Har lurt litt på om de går an å broka ein tusj, men harkje testa de ut :-)
Kommer nok innom deg ein aen dag o

Piondröm sa...

Ha en riktigt god och skön semester!!!! Här blir det semester med om en vecka.
Dina barn är sååååå söta !!!!
Ha det gott och va rädd om dig...odla dina passioner!!!!
Kram Carina

Unknown sa...

Självaste paketet gör en enormt lycklig!!! Sedan kvittar det nästan vad det är i!!!!! Att det sedan är dina ljuvliga saker i med..gör lyckan oändlig!!! =)

Vovven är bedårande...du syr så extremt fint och väl....är sååå sugen på att göra en *mega order*!! Är bara lite orolig att stressa dig..... =)

Din lilla *sessa & prins* går inte beskriva i ord!! De ser *gudomliga* ut.....Ha så mysigt med dem!! Njut å va gla...

Stor puss och kram på dig!! / Malin

Shirley sa...

Hei ijenn! 1000 takk for svaret ditt. Det er vel som med alt anna at øvelse gjør mester. Ha ein fortreffelige lordag.....

Anastasia sa...

Jag är här inne ofta. Trivs alltid lika bra och är alltid lika ny inspirerad. Du är så otroligt duktig! Och du har verkligen kännska för det lilla extra!
Men jag måste få fråga...hur gör du de fina texterna du målar lite varstans? Finns det kalkyler att köpa? Ett tricksigt knep? Eller freestylar du?

//Anna