torsdag 10 september 2009

HEM ljuva HEM...
...som det heter, eller som min variant "ljuva HEM ljuva", kanske är det samma innerbörd, men det ligger i betraktarens ögon. Skylten som var delaktig på framsidan i Unik-Malins hall, i Drömhem & trädgård, finns nu i min butik "sött&nött" till försäljning. (Fast med ståltråd och spetsrosett istället för snöre.)

Pris: 225 krÄngeln Mildred...
...i rosa skrud och rödlätt hår uppsatt i pippilotter. Hon är prydd med naturfärgat linne-vingar, pärlemoknappar och ursöta mamelucker med spetskant. Mildred är snäll och vänskaplig, gillar äpplen och höstens alla vackra färger. Hon bodde nere i garage-butiken ett tag men nu har hon fått flytta hemifrån.Mildred är såld.


Små söta skyltar!
En liten nyhet är dessa mini-pastell-skyltar... Har länge haft idéen i knoppen, men inte lyckats hinna tillverka. Men nu så "kom de ut". Visst blev de söta?! Lite glada med sina färger och budskap. Perfekta att sticka ner i en blomkruka eller i famnen på en ängel eller nalle...Pris: 49 kr


Sist men inte minst...
...tänkte jag bjuda på ytterligare en skylt att ha i hemmet, eller ge bort som present. "Borta bra, men hemma bäst", på en vit bakgrund, med ståltråd och spets.


SÅLD

Nu har sensommar värmen åter kommit, och solen skiner in genom fönstren (och det syns tydligt att jag slarvat med putsningen) och värmer dagen! Härligt! Behöver nog lite mer sol innan höstens rusk sveper om mig på riktigt, även om det kändes förra veckan som om den var på gång. Brr...

Vill önska er alla några riktigt mysiga kvällar, med en filt, och en bok, eller pyssel, eller film -vad än som gör just dig så där varm i kroppen och fylld med mys! Själv försöker jag fylla mig med mys så gott det går, och att tanka kroppen med värme, kärlek och glada känslor för att orka de tyngre dagarna när de kommer.

Lev väl!
Varma kramar Helen

4 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

HEJ GOA LILL-EVA!!
Känner mig som en staker...men kan inte låta bli att kika in i din mysblogg..man blir sååå härligt inspirerad!!jättefina skyltar!!
kram

la petite perle sa...

mys pys på dig och din blog! du visar så mycket fint=)

en trevlig lördag på di...=)

//la petite perle

Sari sa...

Ja, visst är det skönt med denna sensommarvärme! Hoppas den håller i sig länge, länge...
Jag upptäckte också härom dagen att det skulle vara dags att putsa fönstren... Oj, oj, vad det såg ut när solen låg på. Det märks att solen går lägre nu än för några veckor sedan. Hösten är här, fast jag vill nog inte riktigt inse det än.
Jättefina skyltar som du gjort!

Ha en bra vecka! Kram Sari

Camilla sa...

Hej! Jätte mysig blogg du har ocg vilka fina saker! Måste bara fråga hur du har lärt dig att texta så fint? Jag vill också kunna då jag själv håller på med scrapbboking och tillverkning av egna kort. Kram till dig från mig