onsdag 30 september 2009

Regn och rusk!
Med regnet smattrandes mot rutan, en bra film eller ljudbok och lite ork till pyssel gör vardagen till en mysig tillvaro så här på höstkanten. Det har återigen varit lite trögt i huvudet här hemma, (som min fästman säger: det lyser i huset, men ingen är hemma) och jag har haft smärre svårigheter att hitta inspiration för tillverkning. Orken jag haft har gått till mina små godbitar här hemma, så jag har inte haft så mycket nytt att visa på bloggen...

Men rätt som det var hittade huvudet tillbaka på min kropp och tillverkningen kunde åter börja! Det jag hade i sikte var små söta "villavillerkullor". Håll till godo:

Hjärtliga små villor, med snurror på toppen...


Villerkulla no: 01
En vaniljvit villa med charmig dörr-skylt på sniskan... Däri står texten: "Hem ljuva hem". Grått tak med vita prickar, och dekorativa buxbom-buskar på båda gavlarna.
Pris: 319 kr


Villerkulla no: 02
En blå, turkos härlig pastell-färg med pardörrar och brunt tak. På taket prickade jag ut lite rosa prickar... (Tänkte att för en gångs skulle ska jag göra en färg-glad variant till alla som inte är rädda för andra färger än vita nyanser, som jag!) Ståtliga enebuskar vid ena gaveln, och det rosa går igen på dörrarna! Färg och färg igen -inte mycket vitt alls- men ändå blev detta mitt favorithus, blir så där glad i maggropen av det!Pris: 319 kr


Villerkulla no:03
Den sista villan jag bjuder på idag är vit, med "vanliga" fönsterkarmar och lite surrande getingar runt omkring knutarna. Detta huset är även prydd med en "bakdörra" som en variant av källaringång baktill. Grått "tegeltak" och den sedenliga "röksnurran" på toppen.

Pris: 319 krSista men inte minst...
...en ny skylt!
Som vanligt har ideén snurrat kring i huvudet ett tag, men orken har inte räckt till, men nu så! Nu fick jag äntligen ut den efterlängtade skylten.


Till sist vill jag önska alla en underbar helg, och mysiga innedagar med höst-anpassning. Själv tycker jag om regnets trygga smatter, och den tända brasans lugnande värmebölja... Lev väl och all lycka! Är snart tillbaka, för jag har mer att visa som alldeles snart är färdigt... Lovar!

Hjärtliga kramar Helen

5 kommentarer:

MARGA'S HAPPY PATCHWORK sa...

Hi, I love your houses, it hurts not know your language to understand your explanations.
Hugs.

Theresia sa...

Allt du gör är så underbart vackert! Ska titta in till Dig nästa gång jag besöker mina föräldrar i Tranemo.
Du inspirerar!
Theresia

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Guuuuuud så fina!! Älskar dem!!! Får man köpa!?? =)

Hem ljuva hem huset och det turkosa till sin butik!??

Ljuvliga!!! Hoppas att du får en underbart härlig helg du med!! =)

Har nu lånat min mammas dator och passade på att kika förbi..=)

Kramar i massor malin

Sari sa...

Hej!
Vad skönt att inspirationen kom tillbaka! Vad tråkigt det är när man känner att man vill göra en massa saker, men att det ändå inte riktigt vill sig... Att det är något som saknas.. Tråkig känsla... Men vad underbart det är när inspirationen flödar igen!

Fina hus!!

Tack för titten hos mig!
Ha det bra! Kram Sari

Mysiga lantliga ting sa...

Dina hus är helt bedårande söta!!!
Här blir man alltid så inspirerad, tack för titten!!!!

ha en bra onsdag
kram johanna