söndag 29 november 2009

Snipp snapp snut så var... marknaden... slut!
Jag skulle vilja börja med att tacka alla goa människor som varit och hälsat på oss under marknaden, "oss" = den lilla runda trion som stod på rad bakom bordet som "Tant Brun, Tant Grön och Tant Gredelin".
Jag har under helgen känt en mindre (?) förändring inombords, från en grå och geggig golvmopp -till en gnistrande stjärna på en magiskt blå himmel, helt tack vare alla värmande ord, leenden, allt beröm och mysiga människor som uppskattat det jag knåpat ihop. Och även tack vare alla ni som skickat hjärtliga hälsningar och tankar via bloggen inför marknaden!
Utan alla er vore jag ingenting.
Tack.

Vill ge er lite inspiration, och bilder på det som blivit skapat, endel är sålt men mycket finns kvar så butiken kommer att vara fullproppad till helgen! Detta är de bilderna jag redan har, men det kommer fler bilder i nästa inlägg senare i veckan:
För nu ska jag knappt gå upp från soffan på minst 2 dygn, har endel vila att ta igen för att "hålla ihop". Men den som väntar på något gott...


Ett litet "i ett hus vid skogens slut..."

Pris: 295 kr

Nya skyltar gjorda av gamla brädor, nötta och väderbitna med vit text:
"Du har nyckeln till mitt hjärta"
Samt en nyckel fastsatt med snöre eller spets vid kanten.


Pris: 295 kr


Änglalika änglar
Ett litet gäng änglar blev det med, här är några av dem, samma här, några sålda men några finns kvar...

Rut

Beda
Hulda
(är såld)
Doris
Bröllopstavlor
Och sist men inte minst bjuder jag på den sista beställningen innan jul som blev klar strax före marknaden... Hoppas att ni blev nöjda med era bröllopstavlor, jag tycker de blev så fina och jag hoppas att de kommer passa i ert hem och påminna er varje dag att ni har varann!

Sen vill jag såklart tacka, från botten av mitt hjärta, "Tant Brun" och "Tant Grön" för likväl stöd, hjälp och sällskap under marknaden! Ni är fantastiska!

Ha en underbar 1:a advents vecka, låt julgläjden och julfriden glittra inombords och i hemmet, så hörs vi snart igen!
Kram
Helen

9 kommentarer:

Åsa sa...

Vilka underbara saker du gör. Jag hittade mycket som jag skulle vilja kika närmre på. Och det kliar verkligen i pysselfingrarna när man ser dina vackra saker men man får ju inse sina begränsningar. Men jag kommer absolut att kika in till dig någon lördag för lite julklapps-shopping.

Anonym sa...

Åh.. vi är så glada för tavlan som vi hämtade i lördags på marknaden! Den är ännu finare än vad jag nånsin kunde tro!! Var så mycket folk och vi kände oss lite ivägen för de som ville titta på alla dina underbara saker som du knåpat ihop, så vi försvann lite snabbt!
Men stort tack! //Sara o Markus

annika sa...

Oj,oj,oj vad du textar snyggt♥.
Jag gillar själv att skriva men tror inte att jag fixar det såsom du gör. Jag är verkligen impad. Du måste vara jätteduktig med dina händer och dessutom har du massor av fantasi. Vila dig ordentligt nu så du orkar...
annika

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Lter som en helmysig helg!!
Kam tilldig tant Greddelin för du berikar oss med all inspiratio här på bloggen! ♥
millan

Tessan sa...

Ojj vilka fina saker du gör... Verkligen kreativt. Men jag har en fråga ang Bröllopstavlorna. Super fina förresten. Menhur har du fått kanterna så "skrovliga" o ojämna??? JÄTTE tacksam för svar..
SÅÅå himmla fina saker. ÄLSKAR "GOTTEGRISEN" då jag salar på grisar..
// Therese

Mysiga lantliga ting sa...

Det lät som att marknaden blev lyckad!! Så kul!!!
Tack för titten och inspirationen.
Skulle kunna köpa massa av dig.... =)

kram johanna

Anonym sa...

Tack för att du tipsade mej om din hemsida i fredags när vi pratades vid under (nej, inte under förresten utan vid) julbordet på Åhaga.
Vilka underbara saker du tillverkar, måste bara åka ut och handla hos dej snarast!! Det är mycket som jag kan tänka mej att inhandla och ge bort i julklapp.
Både du och dina prylar utstrålar sån värme och kärlek!
Anette

Anonym sa...

Hej Helen!

Ville bara tala om att du är helt enastående som kan tillverka så mycket fint. Dessutom så vill jag samtidigt passa på att tala om att broschen som jag köpt för att ge till min chef blev mycket uppskattad och sattes på direkt på hennes kavaj.

Kram Carina

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej Gullefina där!!

Du är så snäll i dina kommentarer, så att man blir riktigt rörd!! Puss på dig....=)

Upplever själv att att man får allt just det som du skriver på din sida!!! Gillar dig!! =)

Har lite funderingar på om vi ska göra julgodis, skriva julkort, slå in paket, göra pyssel till granen....eller mest bara äta godis och tjöta...ti-hi...

Önskar dig en underbar dag vännen! Ska bli kul att *leka* snart!! =)


kramis i massor Malin