tisdag 8 december 2009

Julmys till alla...
...och en var. Nu är det inte så många dagar kvar. Innan julaftons timma ska ringa, och glöggen i glasen ska klinga. Då kommer barnasinnet fram hos alla och en var, när knackningarna hörs av Tomtefar.

Själv ska jag inte påstå att jag är "på benen" igen efter marknads-medverkan, men jag har sakta men säkert börjat komma smått på fötter... Men visst var det värt det -för vi hade så mysigt! Det blir nog en marknad nästa år igen, nu har vi ju lite mer fakta och erfarenhet vad som krävs, behövs och uppskattas.
Till alla er som varit på marknad med era alster hoppas jag att ni alla fick ett lyckat resultat!
Har ändå tagit mig ork att advents-pynta smått hemma, för att få till lite stämning inför paket-hemligheter, julpyssel och rimstuga... Denna loppis-lycka har jag målat och slipat, och nu har vi vackra ljus att tända och räkna ner med varje advent! Snart är det dags för ljus no:3...Jul-mys i butiken...
Och lite nytt har jag skapat till butiken, perfekta små gå-bort-presenter, fröken-present, lusse-present eller julklapp. Ibland behöver det inte vara så stora omfattande saker man ger bort -ibland kan man ge bort en liten present som minne, eller "istället-för-en-blomma".

Först blev det några nya broscher som brukar uppskattas! Ett exempel på något litet istället för en blomma eller ask choklad... Den söta broschen varken vissnar eller kan ätas upp... Utan kan alltid avnjutas av på en sjal, halsduk eller mössa.

Den första broschen i vitt, med silverkors och ordet "belive" gjorde jag för att ge lite julmys till underbara UNIK-Malin. Om jag fick henne att bli varm i hjärtat en kort minut i det grå-trista vintervädret så är jag nöjd med den lilla gåvan... För så många gånger hon gjort mig smältande varm inombords med sina söta och unika hantverk som hon visar på sin blogg -så är det minsta jag kan göra, att försöka ge lite tillbaka!

Några till gjorde jag av bara farten, för dessa små söta saker är så givande att göra, de tillhör mina personliga favoriter.Pris: 75kr/st i min butik.


Mina nya "titt-ut-holkar"
Mini fågelholkar i trä, som är små kopior av mina "villerkullor", lite mindre bara, lite enklare men lika mysiga! Denna idéen har jag ruvat på sen i somras, men inte hunnit med att skapa dem innan nu. Som sagt, perfekta små gå-bort-presenter nu till jul. Och till våren sen kommer en ny liten stad med "våriga" titt-ut-holkar så klart!Den ena har ett keramik-hjärta på framsidan, en annan vinterbär på taket, och den sista en bjällra. Alla sitter dock på pinne, och väntar på att bli nedsatta i en kruka med något fint blomsterarrangemang, och alla har även en hjärtlig rök-snurra från taket i ståltråd.Pris: 145kr

Mitt julegott har börjat sina efter några pyssliga dagar, men snart väntar julklapps-handel och då får jag fylla på förrådet med gott inför alla pyssliga kvällar som leder oss alla fram till jul.

Mängder av gottegott till er alla. Mys mycket, lev väl och må där efter!
Tack för titten, vi ses snart igen!

Många adventskramar
Helen
"lilla-eva"

5 kommentarer:

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Tack gulligaste Du!!!..

...För sååå hmla gulliga ord!! Du kan verkligen konsten att värma mitt hjärta vännen!!! M
Både med dina texter, ditt sätt att vara och dina ljuvliga saker!!

Dina nya saker är helt fantastiska!! Får jag köpa Imagine!!?..ti-hi..Tyckte att den var så söööt!!!


Hälsa din söta mor och tacka för hälsningen i dag...blev så glad!! Snart kommer du till mig...Jippie!!

Ha en härlig kväll!! kramar Malin

Thesèse sa...

Åh du ska bara veta hur glad jag blir av att besöka dig var gång du lägger ut något. Önskar jag oxå hade något eget, hade tid för att spåna på ideer, Jag blir helt varm i hela kroppen när jag ser dina skapelser! Men MALIN jag fastnade oxå för "imagen".. hahha otippat! Men jag kan beställa en "belive" istället för det passar mitt liv just nu. Jag måste tro för att det ska bli bra för mig. Tack för att DU finns o ger mig inspiration i hjärtat.. som kanske kommer ut i sommar när jag har tid.. om den någonsin kommer?! Kram T

Sari sa...

Jag håller med. Man blir alltid så inspirerad och glad när man besöker din blogg med allt fint som du visar!!
Kul att det gick så bra på marknaden!
Ja, snart är julen här!!! Först en lång, lång väntan... och sedan springer tiden iväg.... Alltför fort...
Ha det så bra!
Kram Sari

Britt-Inger sa...

Hej.
Vilken underbar blogg du har... Otroliga skapelser du har gjort och gör!!! Vill ha allt.. ;) När barnen gått till skolan ska jag återkomma och njuta i mitt lilla lugn.
Ha det gott!

Sköna o Gröna Ting sa...

Käre nån.., vilken underbar gåva du sitter på!!!
Nu har jag varit på besök här i säkert en halvtimme och verkligen studerat i detalj alla underbara saker du tillverkat..., fantastiskt!
Du é jätteduktig och jag önskar att jag hade haft en bråkdel av din kreativitet.

Tack för all inspiration du delar med dig...
Massvis med julkramar till dig
Marianne