onsdag 17 mars 2010

Hjärtligt välkomna!

en liten annorlunda butik
Sött&Nött
varje lördag mellan 10-14
furuvägen 19, limmared

*

I påsk-veckan har jag extra-öppet för att kunna förse de som önskar med små livsnödvändigheter, påsk-presenter och annat sött. Jag bjuder dessutom på godis till alla som kikar in i butiken, allt för att göra påsken lite godare!
tisdag 30 mars: 15-18
onsdag 31 mars: 15-18
Påskafton, lördag: 10-14


Lite nytt och sött!
Lite tungt har det varit, så jag har inte varit så kreativ, men det finns de som har det bra mycket värre så jag ska inte beklaga mig igen, utan bara vara tacksam över allt det goda jag faktiskt har. Och lite extra glad blir jag av det nya "våriga" jag skapat så klart, hoppas jag kan smitta av mig av lite av den glädjen till någon som behöver lite lycka! *sprudel sprudel*

"Bake a wish"Pris: 235 kr


"Söt som socker"Pris: 235 kr


"Home sweet home"


Pris: 325 kr


"Borta bra men hemma bäst"


SÅLDArmsmycke
Några fler personliga armband har jag sytt då de två från förra inlägget hittat nya ägare...
Jag fick "dille" på att klippa ut bokstäver ur en gammal bok och använda för en härlig "vintage-känsla" och gjorde det på alla tre som jag sydde... Så här blev de:

"Tro Hopp Kärlek"
Jag blandade lite spets och "trasigt" skirt rosa tyg för en trevig kontrast, och bokstäverna limmade jag på med decopage-lack på ett rosa glashjärta. Sött och "svalt".


SÅLD


"Ögonblick"
I vita nyanser skapade jag nästa armband, med en lite ruff känsla tackvare den virkade linblomman och trassligt tyg veckat kring bandet. Mitt i pärl-flocken sitter en oval berlock fast med det vackra ordet "ögonblick". Tanken är att öppna berlocken och stanna upp ett ögonblick och njuta av den kärlek man satt in ett foto av... Eller påminnas ett ögonblick om att man är älskad av någon vars foto finns däri. Livet är fyllt av vackra ögonblick som man gärna blinkar förbi mitt i all vardagsstress. Armbandet kan fungera som en liten "här-och-nu-påminnare". Endel av oss hade behövt ett sådant varje dag på handleden...


Pris: 185 kr


"Lille A"
Vår present till min svägerska Malin. Återigen skapade jag ett band i vita nyanser, och mitt i prick på en tovad rundel sydde jag fast ett berlock-hjärta med texten: "Lille A" på.


När man vill ge något från sitt hjärta till någon man tycker om, är det inte lätt att komma på något bra alla gånger. Malin har ju blivit mamma (för snart ett år sen) och det är ju den största gåvan man kan få -att bli mamma.
Att få ett litet barn det är ju det vackraste av allt, iallafall var det så för mig, och jag vet att Malin håller med. Och jag vet även hur otroligt tungt det är att vara borta, om än för någon timma, från de små busungarna, så vi ville ge henne en liten del av sin lille A, kring armen, som hon kan öppna och kika på de stunder hon har "egen tid". Grattis igen, Malin, hoppas du trivs med armbandet!Det var allt jag hade att visa denna gången, nu ska jag kurera min lilla älskade familj, och min själ, så hoppas jag att jag snart kan vara tillbaka i rutan igen.
Ägna en stund åt dig själv, det behöver vi alla titt som tätt.

Hjärtekram
Helen

6 kommentarer:

Erica sa...

Hej Helen! Jag har mailat dig, angående skylten, "Borta bra men hemma bäst". MVH, Erica

Else´s Bod sa...

Snälla Snälla! säg att det rosa ermbandet finns kvar!! Då vill jag köpa det isf!
Maila mig gärna om det fortfarande är till salu!
elsesbod@hotmail.com
Kram Lisa

My petite craft house sa...

Vad söta hus du målar, blir alltid lika glad när jag ser dem. Du har verkligen lyckats att göra dem med olika personligheter och själ.
Ha det så bra!
Anneli

annika sa...

Men vilka fantastiskt fina saker du tillverkar! Oj så kreativ du är.
Kram annika

Anonym sa...

God kväll!

Som jag sagt tidigare tycker jag att armbandet är jätte fint=). Mysigt att få min lille älskling med mig vart jag går. Att bli mamma är det mest fantastiska som hänt i mitt liv. Så underbart att bara titta på sitt lilla pyre och veta att han är min...eller vår (pappa tycker också att han är helt underbar). Hoppas vi kan hälsa på dig snart!

Kram kram Malin

Du är så fantastisk som orkar kämpa på och pyssla en massa fint hela tiden. Förstår inte alltid hur du orkar hålla igång. Men det är dig väl unnt om du kan leva på din underbara kreativitet. Kram till dig mitt hjärta!

Erica sa...

Ett sådant ljuvligt fint paket som anlände i min postlåda idag, blev så glad! Brädan var om möjligt ännu finare i verkligheten, är så nöjd!! Tack!!

Kram, Erica