lördag 26 juni 2010


Kärleks semester!
Då var jag tillbaka "i rutan", trött så jag knappt kan stå på benen, men med full-tankat hjärta och uppladdad med inspiration. Nu ska här hända grejer! (Även om jag tar det i snigel-takt för att klara... Så ska det sakta men säkert gå framåt med min lilla verksamhet -ett steg i taget)

Jag önskar jag kunde ge bort lite av Rhodos-doften, lyckan och solen till alla som troget läser mina ord, men det enda jag kan bjuda på är foton, men jag hoppas att de kan ge en behaglig känsla att bära med sig. Och eftersom en bild säger mer än tusen ord, så låter jag dem tala för sig själva. Ni som längtar efter mer inspiration till pyssel och annat plock, får snällt vänta tills nästa inlägg, men som vanligt tillverkas det lite pö om pö, och snart kommer ett nytt pyssligt-inlägg....alldeles, alldeles underbart!


Bröllop!
Innan vi åkte (faktiskt på väg till flygplatsen) levererade jag denna tavlan. Den var med i förra inlägget som ny-målad och direkt blev den "tingad" och dekorerad mer personligt till brudparet som skulle få den i bröllopsgåva."Anywhere is paradise when you're with the one you love"

Hoppas att bröllopet var en lyckad tillställning för såväl brudpar som gäster!
All lycka till er.


I väntan på att färgen skulle torka på tavlan, målade jag en skylt av en gammal brädbit som jag hittat på en av mina små utflykter... Jag har målat den i olika lager, så den skiftar lite i både vitt, turkos och grått.
Så sant som det är sagt, livets tre grundstenar:
Tro, hopp och kärlek.


Pris: 279 kr

Detta fick bli ett litet snabb inlägg, som en liten semester-hälsning! Är någon nyfiken på mer detaljer om Rhodos så ska jag skriva mer på min familje-blogg: "busfrön"
Som jag skrev i förra inlägget så kommer butiken att vara öppen när du behöver komma och bara kika eller ha en present under sommaren, däremot tar jag inte emot fler beställningar nu innan semestern då jag har "fullt i min lilla kö".

Hjärtligt välkomna tillbaka med beställningar efter sommaren, och lika hjärtligt välkommen att ringa och "boka" en sight-seeing-tur i mitt lilla garaget bland handgjort, handplockat och härligt personligt!
Mobil nr:070- 454 54 11.

Sommar och sol-kramar
Helen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och välkommen tillbaka till Sköna Sverige!!!
Förstår av bilderna att ni har hat det bra.
Jag är intresserad att köpa den lilla "nålbullen" om du har den kvar men vet inte riktigt när jag kan titta förbi. Tänkte ge bort den när jag reser till en kompis i Danmark i början på augusti så innan dess ringer jag dej och ser om den finns kvar.
Soliga hälsningar Anette i Timmele

Anonym sa...

God kväll! Har tänkt att ringa flera dagar nu för att höra hur ni hade det på Er semester...men på fm har jag inte vågat och sen har lille A och jag haft "fullt upp". Men snart kommer det en pling=). Härliga bilder ni tagit. Hoppas som sagt ni hade det toppen och att du mådde bra till största delen. Längtade mycket efter de små kan jag tro...hoppas vi kan ses snart! Många kramar Malin

Anonym sa...

Hej

Hittar inte din mailadress någonstans, skulle vilja maila över en beställning.

Mvh
E