fredag 6 augusti 2010

Sommar och semester liv!
Sommaren har bjudit på många skratt, mycket god sömn (efter flera år av dålig sömn har den nya medicinen hjälpt mig, kan äntligen sova vilket känns underbart!), mycket både sol och regn. Allmänt är jag nöjd, vi har både hunnit umgås, njuta av varann och ändå hunnit fixa lite "måsten" hemma...

Jag har dock inte varit så duktig på att besvara mail, och snabba på med beställningar -det har varit svårt med barnen hemma, och jag ber om ursäkt för detta, ska göra mitt bästa för att komma ikapp med mina svar.
Jag ville egentligen bara skriva "hej", och visa att jag inte försvunnit ner i ett hål -men har inte hunnit pyssla så mycket på senaste tiden. Istället tänkte jag visa några av höjdpunkterna från vår Ölands-semester medan de ligger varmt i hjärtat, innan vardagen åter bleknar sommarens upplevelser. Men snart är jag tillbaka med ett spännande tillkännagivande som kanske kan glädja er som är sugna på ett besök till butiken, och för er som söker inspiration!

1: Kårehamns fiskeaffär.
Väl värt ett besök! Uteservering i hamnen, med färska fiskrätter och de mest fantastiska pannkakor man kan tänka sig!


2. IKEA, behöver väl inte förklara mer...
Ikea är lycka -oavsett väder.


3: Gårdby lanthandel och kafé
Ljuvligt, lantligt, inspirerande och barnvänligt!Här inne kunde man sitta och mumsa i sig fika om det regnade:


Till och med fordonen utanför matchade:


Våra älskade småungar fick välja vad de ville i cafeét, och (vår alldeles speciella, intensiva, ansvarsfulla, prins) Alfred valde en kexchoklad, och (vår pluttrande, omtänksamma, glada, sötaste, lilla docka) Adela beställde en "tottosboll".
PS.
Såklart har jag sparat något "hemmagjort" för att visa. Jag fick dille på små söta monster-filurer och sydde tillsammans med min mor tre nya väskor, två med monster-filurer och en "villa-väska" som finns till försäljning. Lite retro, lite udda, lite söta, lite roliga och alldeles alldeles UNIKA, gjorda från hjärtat!

"Little-lantliga-cutiepie"


Pris: 429 kr (sommar-pris för min dåliga uppdatering: 395 kr)

"My-happy-red-sweetheart"Båda väskorna har färgad foder-insida med en praktisk ficka för tex mobilen och ett läppglans (mina måsten).
Pris: 429 kr (sommar-pris för min dåliga uppdatering: 395 kr)

"Villa-little-home-väska"Pris: 359 kr (sommar-pris för min dåliga uppdatering: 299 kr)

Tack, och hej hopp för denna gång. Snart tillbaka igen, för jag har mängder av nya ideér att pyssla ihop. Bara jag hinner och orkar, så kommer de snart bli verkliga!
Jag börjar smått ta emot beställningar nu igen på skyltar -så kontakta mig gärna via mail för förfrågningar:
lilla . eva @ passagen . se

Butiken öppnar jag enligt tidsbokning ett tag till -men oavsett om du är nyfiken och vill kolla, eller ha hjälp med en present, eller bara handla lite handplockade saker så är du välkommen att ringa och be att få komma! Jag har mer än gärna öppen en stund för dig...


Från botten av mitt hjärta önskar jag
lycka till alla och en var.
Allt gott.
Helen

1 kommentar:

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej underbaraste!!

Ser ut som ni haft en ljuvlig semester!! Lantcafeet verkar supermysigt!! ...

Dina barn är helt bedårande och dina väskor likaså....tihi...
Såååå söta!! Man blir så glad av dom..=) Cutie pie var ordet!!

Önskar vi kan *leka snart* och spinna på våra idder!!Nästa torsdag!??...& Vad gör du förresten på fredag!!? =)

Kramelikramis Malin ♥