tisdag 21 september 2010


Den lilla mängden av inspiration en höstig onsdag kommer här:
VillaVillerKulla nr; 003

Personligen är denna villerkullan min favorit. Jag är ju mest för pastellfärger som ljusblått och rosa om det inte ska vara vitt, men denna gröna tar sig ut riktigt fint! Den står så stolt på hyllan vid mitt pysselbord, och liksom vill stanna där. Kan inte låta bli att tänka på den söta visan "...i ett hus vid skogens slut..." när jag tittar på den. Fast det är ingen Tomte som bor här inne i det gröna huset, utan en florist. En som uppskattar naturen, dess grönska och färger... Och om man lyssnar riktigt noga kan man nästan höra en varm eldstad spraka muntert där inne...


Villan mäter 36 cm med röksnurran, och är ca 10 cm bred.
På dörren står texten: "HJÄRTE HEM". Den är målad i olika nyanser av grön, och därefter slipad och sotad för att få det där lilla extra mysiga utseendet.

Love my little nest.

Nu ska jag krypa tillbaka ner i soffan, dra en filt över huvudet och önska mig bättre så jag kan återkomma med ny glädje imorgon.

Sköt om varann.
Helen

3 kommentarer:

Malin sa...

Hej! Hittade din blogg idag och blev sååå inspirerad. Så mycket fint du gör! Det gröna huset är jättemysigt. Kommer absolut att titta in igen.

jane sa...

Hur mår du? Kramar!

Li.W sa...

Hej! Hittade oxå hit. Sååå fiiina saker du gör! Kommer tillbaka!
Linda