onsdag 28 mars 2012

Vår mässa
lördag den 31/3 kommer vi medverka på en mini-mässa i Länghem där vi hoppas kunna bjuda på vårinspiration. Vi ser fram emot detta och hoppas det blir lyckat och sprudlande.


Dessutom har vi precis fått hem, och snart färdigtorkat efter ett par dagars ihärdig målning, favoriter i repris i form av Unik-keramik cupcakes-ljusstakar som jag målat i olika smak kombinationer (alltså färger...) och keramik-tårtfat med text: "älskar sött", även dem handmålade såklart. Jag ska fota några nya och lägga ut och visa Er, för även Ni som inte kan ta Er till mässan eller butiken ska ju få en chans att komma över dessa små pärlor!

Handmålade cupcakes ljusstakar, pris: 89 kr/stTårtfat (från ett 2:a sort parti) ENDAST 95 kr/st


Dessa är utmärkta som påskpresent med sina glädjande färger, eller varför inte redan börja tänka på morsdagpresent, eller en uppmuntrande vårgåva till en sockersöt vän eller bakande mormor... Alla borde få ha en glad cupcake, eller/och ett tårtfat hemma hos sig.
Tänk att lite målad keramik mitt i den grå värld vi lever i, kan få det att spira av glädje, iallafall är det så för oss. Att få ha dessa små pärlor i butiken gör oss så glada, och det är bara att hoppas att våra leenden kan smitta av sig.

Man får försöka finna lyckan i det lilla som kan tyckas oviktigt, för att orka det stora hela som faktiskt är det viktiga... Missförstå mig rätt!


Hoppas vi ses i helgen!
Våriga kramar
Helen

5 kommentarer:

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

god morgon!
Jag skulle jättegärna vilja beställa ett sånt där tårtfat av dig..hur gör jag?
kram gabriella

Nettan sa...

Jag vill också köpa ett tårtfat eller två, jag finns i Gävle, går det att ordna??

Nettan

Helen Haglund sa...

Hallå kära ni!
Jag ska fota tårtfaten och lägga ut dem i ett inlägg och även räkna ut vad det blir i porto... Självklart ska vi ordna "älskar sött" tårtfat till alla som vill ha! Vi får helt enkelt packa dem så tryggt vi kan och hoppas att posten är försiktiga...

Ska snabba på med nästa inlägg, så ni inte behöver vänta allt för länge.

Vårhälsningar Helen

tinatiger sa...

hej

köper gärna ett tårtfat.
har velat ha ett sen jag såg det första gången

mvh tina

Victoria sa...

Åh kära nån...jag blir sittandes alldeles tyst, varm, lycklig och med sinneintryck som heter DUGA! Du gör så vackra, härliga o underbara saker som slår an de allra bästa känslorna o tonerna i mej. Vore jag miljonär skulle jag köpa allt du gör! Bums. Alldeles bums. Dina ord i din blogg passar så fint ihop med det du skapar. Harmoni.
En dröm vore att kunna det du kan. Det vore något det!

Tack för allt fint du gör som gör världens så himla mycket bättre och framförallt; min dag så mycket bättre.

Kram
Victoria, Målsryd