lördag 13 juni 2009

Blomstrande fingertoppar!
Jag har ju tidigare nämnt -mina kritvita fingertoppar, så ogröna de kan bli- att jag oftast lyckas ha ihjäl mina stackars små plantor, inne som ute, riktiga som plast ;)

Hade fyra pelargoner ute som frosten bet hårt i, och de var ganska illa däran. Jag tog in dem, planterade om dem, har flyttat runt dem hemma efter solen, vridit, brutit av, vattnat och faktiskt gjort verkligen allt jag kunnat för att hålla dem vid liv! Inte nog med att de fortfarande lever -de blommar!Vet inte om det är de söta skyltarna jag satte i med fina ord på, (verkade ju faktisk fungera på min "utehylla" med växter att lägga ditt ett hjärta med budord på...) Kanske ger de små orden ifrån sig lite "gröna fingrar näring" så de faktiskt klarar sig? För jag tror inte att det är mina fingertoppar som börjat grönska...?


Skyltarna är så underbart shabby chic och pryder den lilla blomman så vackert! Mysigt att på griffeltavlan kunna skriva vad som passar just för dagen, eller årstiden! Hittade dem i en blomsteraffär för 2 år sen, önskar jag köpt ett helt gäng! De är underbara!

1 kommentar:

Madre sa...

Dina fingrar kanske inte är gröna, men något underligt är det nog med dem eftersom du lyckas med allt du ger dig på. Så jag är inte lika överraskad som du att du fick ordning på pelargonerna...dessutom fick du ju t o m ihop ett jättefint fågelbo. Puss!