lördag 13 juni 2009

Läs med lust...
...i denna underbara ny-utkomna bok! Fick den själv i morsdag-present till min lycka! Underbar bok som avslöjar alla småknep för att själv kunna fixa möbler och inredning till lantstil i det egna hemmet. Rekommenderas varmt! Bland andra är underbara Malin med "Butik UNIK" med i boken och delar med sig av sitt vackra hem, fantastiskt!


När det ändå ska kuras ner i en skön soffa, med en filt, en varm kopp te och lite tid att läsa och inspireras så passa även på att öppna den nya "Vakre Hjem & Interiör" som precis kommit ut. Lite blandad inspiration i detta nummer, men det som inspirerade gjorde det bra!


Bröllops-lycka!
De kära i vårt avlånga land fortsätter att hålla bröllop och jag har fått äran att återigen ordna ett kort i brudparets ära. Denna gången hålls tillställningen inne i stan, och jag hoppas att paret uppskattar det lite mer lantliga tema jag valde, trots sina storstads-gener. Efter bröllopet så bjuds gästerna dock till Ellagården i Viared där det spirar av fräsch, trendig inredning med lantliga inslag, så jag hoppas att kortet passar dem!


All lycka till brudparet, och tack till Stefan och Malin som lät mig göra kortet till er bröllopsgåva! Ha en oförglömlig fantastisk dag allesamman!

Höns-mamma!
Visst blev den söt denna kungliga hönsa?! I blekrosa skrud och grön/vit-rutiga mamelucker och en krona som "grädden-på-moset" så blev denna skapelse till för att pryda en blomkruka, eller blombukett.

Finns i min butik. Pris: 230 kr

2 kommentarer:

Madre sa...

Ja, vi är många som är hönsmammor...både med och utan krona! puss

Hönsmamman Lena sa...

Vilken härlig hönsmamma! Den skulle kunna sitta på min axel dygnet runt just nu med två tonåringar i huset...små barn, små bekymmer osv...och tittar man på din mormor/min mamma så blir man inte mindre "hönsig" med åren. Men man ska vara lycklig över att man har så många underbara människor runt sig att vara "hönsig" över. Det är ju det livet handlar om...att bry sig om varandra! och du är en av dem som gör det bäst och mest trots att du kanske har sämst möjlighet till det! Stor kram på dig min ängel:-)