lördag 13 juni 2009

Får jag lov att bjuda på lite:
Gott och blandat!

Tänkte försöka mig på en liten inspirations-dust med lite smått och gott... Först, min underbara kaffeburk! En av de absoluta favoriterna i mitt hem. Fyndad på en av mina favorit-loppisar.

Näst ut en kul "gå-bort-present" eller bara som ren lyx i skafferiet... En gammaldags glasburk med retro-etikett fylld med gyllene popcorn... Häng en tag:s i ett snöre med en önskan om en trevlig kväll, eller tack för en mysig kväll... Eller varför inte som en "krya-på-dig-present"? Vad piggar upp tillvaron som en stor skål popcorn?!


På tal om att pigga upp tillvaron så vill jag ägna en bit av min lilla sida åt mina underbara föräldrar som försöker ställa upp i vått och torrt. Tänk vad mycket tyngre våra liv hade varit utan er hjälp! Puss å kram till er underbara tu!


Sista tiden nu har det varit tungt, som jag skrivit i tidigare inlägg. Det är svårt att leva ett liv som inte är som alla andras, ett vanlig liv... Hade gjort vad som helst för att kunna jobba som vanligt, jag skulle inte klaga på trista arbetstimmar, eller tråkiga arbetskompisar... Bara varit glad över att kunna "dra mitt strå till stacken". Min klagan är istället något helt annat, än vad de flesta klagar över... Men jag är faktiskt på många sätt väldigt tacksam över mitt "usla" liv, för utan lite "salt" i livet...

...skulle jag nog inte kunna njuta så mycket av allt det "söta"!

Kanske är det så, att om man får för mycket av det goda här i livet, så uppskattar man nog inte det goda på samma sätt, man tar mycket för givet... Många lever så, tror jag, iallafall många av de jag känner...

Vill inte bli för djup här mitt i natten, när jag sitter och skriver, men jag vill råda alla att njuta av sina liv. Alla har vi toppar och dalar, vissa svårare än andra, men alla borde lära sig uppskatta det man faktiskt har -istället för att längta efter det man inte har!
Fånga dagen ända ut i fingertopparna!

5 kommentarer:

Annbritt Schmützer sa...

Jättesöta saker du syr..Är dom textade skyltarna eget oxå? grossar du?

annbritt

Madre sa...

Tack för hälsningen! Barnen har vi ju inte bara för er skull...lite egoister är vi allt ;) Love you!

Piondröm sa...

Du är så söt !!!!.
Du ska se att allt ordnar sig, jag har också varit där du är. Jag anser mig som frisk idag trots att jag dagligen lider av värk. Men jag har gråtit färdigt, och jag har ett bättre liv idag än vad jag hade som frisk. Det tar tid, pressa dig inte själv och låt framförallt ingen annan göra det.
Lycka... lycka till....
Kram Carina

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej Hopp käraste du!!

Ljuvliga bilder du visar!! =) Chokladen ser underbar ut!! Kan man köpa dem där du bor?? =)

Popcornen var ett perfekt present tips till min sambo som fyller år på fredag! Han älskar popcorn!! =)

Puss och tack för att du finns och delar med dig av din underbara sida!! Och att jag får köpa dina underbara saker!!

kramar i massor Malin

Therese sa...

Som vanligt så är det fina grejer som du gör,tänk om man hade haft din fantasi...Kram Therese