torsdag 16 juli 2009En bild...
...säger mer än tusen ord. En tanke säger ännu mer. Hur mycket man än tänker någon, hur ska den personen veta? Jag önskar att telepati vore ett läroämne i skolan, det skulle gynna hela mänskligheten. För de som vill visa något, och inte kan utöva telepati kan ett kort på posten, i en bukett, eller fika-korg betyda värmande mycket. Egentligen behövs ingen anledning att visa att man tycker om, tänker på, eller saknar, men ofta krävs det något särskilt i livet för att man ska ta sig i kragen och låta en annan person veta att den är betydelsefull... Kärlek och vänskap kostar inget, så slösa med det!


Fast jag tror jag köpte mig lite "kärlek" idag! Är så förälskad i glasklockor! Men med två små vildar hemma tror jag inte att något i glas hade klarat sig över helgen så jag har inte investerat i någon... Idag var vi på ett Åhlens som skulle lägga ner och sålde ut allt -bland "allt" fann jag en glasklocka/tårtkupa. Lite som rysk roulette att se vilken dag det kraschar, men jag ska njuta av den varje dag tills dess. (Med mina tok-tokiga småttingar så finns det inga "säkra" platser i vårt hem...)


Inuti har jag gömt mitt senaste guldkorn till butiken... En shabby chic-trä-ask med glasruta i locket. Däri la jag ett handgjort papper med motiv av en ängel. Runt om knöt jag ett spetsband i naturvit ton. Den blev så sött mysig!Pris:  229 kr

Nu står vår vackra rosbuske i blom! Drivor av blomstrande rosor! Så fin fina.

Ska jag bli lite poetisk så känner jag mig lite som en ros... Vissa dagar så känner jag mig nästan vissen, hängig och mina vackra blomblad är inte så vackra längre... Ett efter ett faller sakta till marken tills jag inte finns mer... Men morgonen efter vaknar jag, fri från all värk och all utmattning med ett leende som en spritt språngande nykläckt rosenknopp!

Underbara sommardagar till er alla tills vi hörs och ses igen!
Rosenknoppen Helen

4 kommentarer:

Inredningsbloggar sa...

Vilket fint inlägg med fina väligenomtänkta ord!!( o fint pyssel med förståss)

Hopas du får bli bra snart...att du åter får bli en rosenknopp!!!


~♥ Kramis Millis ♥~

Fröken Tindra sa...

Vilken fin blogg du har! Och vad söta saker du gör, helt otroligt gulliga.
Tänkvärda ord det där...
Hoppas att du har många rosenknoppsdagar framför dig!
Jag kommer tillbaka!
Kram!

Anonym sa...

God morgon! Lillprinsen och jag är uppe tidigt...varit inne och både kikat på kusinernas blogg och din fina blogg. Vilka underbara rosor ni har i trädgården! Vi längtar också efter egen trädgård...Ville bara tacka för hjälpen med silverhjärtana. Nu börjar någon bli lite trött, så vi kan nog krypa ner i sängen igen för lite sovmorgon. Tänker mycket på dig. Kramar från Malin och August

Piondröm sa...

Ja du har så rätt, man ska slösa med vänliga uppskattande ord, för det kan få människor att blomstra.Även den den vissnaste ros blommar upp.
Man kan även säga till människor att man tycker om dom ,fast man inte känner dom. Ibland känner man bara på sig att denna människa tycker jag om....Man känner in det på nått sätt. Så då passar jag på att säga nu - Jag känner in dig som en underbar människa, med mycket värme!!! Man behöver inte känna dig för att upptäcka det.
Det syns...även när du tappat några rosenblad. En ros är alltid en ros......
Kramar Carina