söndag 19 juli 2009

Mysig mix...
...lite beställningar är klara, och på gång. Ville visa dem här för er... Den första skylten blev så mysig tycker jag, så annorlunda och fina namn, de blev så bra skrivna. Vissa namn är fina att säga, men bokstavskombinationen blir inte så fin att måla, men dessa namnen gjorde sig riktigt bra med penseln! Hoppas den blir bra i barnens rum, där den skulle få sin plats...
Här kommer lite av en större beställning som är på väg till underbara-UNIK-Malin med Butik Unik i Värnamo. En "ny" text-skylt och en liten "sov gott"-skylt.


När mina skyltar som var på beställning står på tork, brukar jag passa på att måla någon till mig själv som jag kan ha som försäljning i min lilla butik...

Pris: 295 kr

Pris: 239 kr


Lite nytt har jag lyckats med hemma!
Varje gång jag orkar eller hinner göra något som får mitt hem till ett lite vackrare ställe så blir jag lite varmare inombords. Jag sover bättre om natten, och känner mig snäppet lyckligare... Men efter någon dag med städat, ombonat och fint hemma så åker skyddsplasten fram över större delen av golvets yta, slip-papper-skräp, papperstussar och slip-damm ligger som ett täcke överallt, målar-burkar och penslar på helt fel ställen. Dessutom allt stök som hör en småbarnsfamilj till som grädden på moset! Katastrof i mitt inrednings-hem!

Därför blev denna dekorationen extra hjärtligt bra, för den är ju i taket. eller rättare sagt i valvet mellan Tv:delen och matsals:delen av vårt vardagsrum. Barnen når den inte heller, så den får hänga orörd och oförstörd. Vackra poppel-girlang!
Till sist så har jag blivit ombedd att visa det där fågelboet som min mamma nämnde i en kommentar för några inlägg sedan. Har länge försökt att skapa ett fågelbo men misslyckats gång på gång. Sen bestämde jag mig att jag banne-i-mig skulle lyckas, och det gjorde jag!

Det var allt för denna gången, nu ska jag ha en riktig rosenknopps-dag med mina små änglar till bus-barn! Trevlig regnig sommardag till er alla som kikar in på min sida, och en varm förhoppning av mycket mys innan solen besöker vårt avlånga land igen.

3 kommentarer:

Mamma Millan sa...

Du gör så söta o charmiga skyltar såååå!


~♥Trevlig Söndagskväll Millan♥~
~~~***~~~~~***♥♥♥***~~~~~***~~~

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Hej hopp!!

Vill ha allt!!!!! Paxa till mig ..ti-hi...=)

Allt du tar på blir underbart vännen...Girlangen är ljuvlig..pricken över i!! Längtar tills du kommer med en leverans..=)

Hoppas att ni har det bra allihop och att ni får en skön sommar trots regn och slask!! (Dock perfekt pyssel väder ti-hi...)

Ha det gott så länge..kramar i massor Malin xoxoxo

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Ps. Du skriver så mysigt med, roligt, romantiskt och härligt!!

Du är verkligen som en ros!! Lika söt, vacker, romantisk och doftande!! =)

Ha det!! Kramis