fredag 9 oktober 2009

Ljuvliga jul!
Visst är det långt kvar till jul, men tiden rusar verkligen iväg... Jag tror de flesta känner så, att tiden rinner iväg och snart är den vår allas att fira:
Jul.
Julefrid och ro.
Bara få njuta av det vackra julen ger... Nära & kära, god mat, klappar och varm kärlek.
För alla oss shabby chic-inrednings-tokiga så kan julpynt kännas pluttrigt, färgglatt och näst intill obehagligt att ha, för att inte tala om alla figur-sprakande omslagspapper som finns att köpa -till alla oss är denna boken en bibel! Tidlöst julpyssel och pynt passande till den franska lantstilen! Inspiration till underbara klappar som är härliga att både göra, ge och få. Otroligt fina biler, som jag vill ge ett smakprov på:

Boken finns att köpa i min butik, pris: 235 kr (rek. ca pris 279kr)
Pris + 60kr frakt = 295 kr


Mitt tips!
Men innan den stora högtiden infaller har vi ju andra små helger att fira. Vi har tagit in den mysiga höst-högtiden: HALLOWEEN, med vår släkt. Vi ses gamla som unga utklädda från knopp till tå, skrattar, äter 3-rätters och umgås. Vi drar även "tomte-lott" där vi får reda på vem som skall ge vem en klapp till julen, och det hålls hemligt för alla! Lyckat som det blivit båda 2 åren vi gjort detta, så för vi nu över samma härliga tradition till min fästmans familj... Och nu kommer enklare små inbjudningar ut till denna nya tradition... Spännande!


Jag har alltid ansett att det inte behövs någon högtid för att umgås och mysa med sina nära och kära, men som vardagen ser ut så hinns det inte med annars, därför blir det extra angeläget att hitta på något varaktigt -och alla ska vara med!
Mitt tips är att göra något med dina nära, eller familj, utöver det vanliga för att njuta så mycket det är möjligt av livet och varann. Skapa speciella traditioner som bjuder in både gamla som unga, gör inbjudningar, bordsdekoration och ha kul, skratta!

Tack det var allt för denna gången... Snart tillbaka.
Kram
Helen

3 kommentarer:

annika sa...

Håller med dig om att det finns mycket mönster och färger till jul som tillsammans gör det lite för mycket.Måste också kommentera ditt förra inlägg om din handstil som är helt ljuvlig. Jag textar en del men det är mil ifrån det du gör. Ursnyggt!
annika

Anonym sa...

Vi tackar för den fina inbjudan=). Nu är tankeverksamheten igång angående halloween-kostym. Glömde säga igår att texten på insidan av badrumsdörren var jätte fin!

Kramis M

Moster Lena sa...

INBJUDNINGSKORT!!!!!
Det har jag totalt glömt bort!
Det är ju vår tur att ha halloweenfesten med släkten i år och jag trodde att jag hade allt under kontroll!!
(Eller hur....brukar jag ha det eller???)
Men det är ju lugnt, jag gör väl bara som du, några "ENKLA SMÅ INBJUDNINGAR" (som du så näpet kallar dina UNDERBARA kort till Henkes familj)
Stryk skulle du ha unge ;-)

Kram mitt hjärta!