torsdag 31 mars 2011

Bröllopstavla som ROCK:ar
Att kombinera ihop rock och romantik är kanske inte så svårt, men när det ska vara i "shabby chic"/vintage-stil börjar det krocka i hjärnkontoret. Utmaningar är alltid roligt och under ett par bra dagar ordnade jag ihop alla trådarna, och resultatet blev lyckat till slut.Hoppas att brudparet får leva lyckliga tillsammans så länge de båda lever. Länge leve kärleken!

Några säkra vårtecken har inte etablerat sig här än i våra trakter. Solen skiner, och fåglarna kvittrar och vårkänslorna svallar, men dagen därpå virvlar snön och isande vindar och då känns värmen långt bort igen. Min personliga favorit under våren, förutom fåglarnas kvitter är videung. Tycker att det ser ut precis som i vår visbok, som små ulliga väsen som sover invirade i en pläd, gungandes i sömnen av vinden på en knotig gren.


Brosch...
...min egen tolkning av "videungar". Grunden handtovar jag i ull, sen dekoreras dem med en virkad blomma, spets, pärlor eller/och berlock. Alla olika, precis som det ska vara när det är handgjort från hjärtat.

Pris: 75 kr/st


"Det finaste vi gjort" tavla
Vit bakgrund, med knappt synliga gamla papper under den vita färgen. Kring motivet av ettlitet sovande knyte har jag hällt färg i form av ett hjärta.
Mått: 40x50 cmPris: 549 kr


Present
Det bästa som finns, pussar och kramar från de små liven som förgyller även den mest gråa och trista dagen. En barnslig kärlek som smittar med skratt och skapar många minnen. När min älskade mamma och pappa fyller år, ville vi ge dem det bästa de har... Nämligen kärlek från sina barnbarn.
Nytillskott
Vi har äran att hälsa en nykomling till vår härliga UNIK-keramik välkommen till butik Sött & Nött. En underbar fågel-holk där man kan gömma lite godis eller kakor inuti. Passar även att ge bort ett smycke, presentkort eller en lott i, eller varför inte som dopgåva till någon liten sötnos som behöver ha ett "bra ställe" att samla sina nappar på... (för det vet vi som haft napp-barn att nappar kan hamna både här och där om man inte har en bestämd plats för dem)


Det finns bara tre stycken, och detta är den första av dem... Det finns även en i blått/grönt och en i vitt/rosa, och de kommer jag visa senare...
Pris: 249 kr
(kan ej postas men finns till försäljning i butiken i Limmared)


Det var allt för den här gången. Känns som om jag tömde mig på mycket tankar under förra inlägget så i detta blev det bara sådant jag pysslat ihop under sista tiden när jag inte legat till sängs. Och om jag orkar, andas och vill så är jag snart tillbaka i rutan igen...
Det lovar jag.
Med kärlek och hopp
Helen

3 kommentarer:

♥ Camilla ♥ sa...

Underbart fina saker som vanligt!
Alltid lika kul att se ett nytt inlägg från dig i mon bloglovi´n-lista:-)

Hoppas du mår bättre snart!

Pillan sa...

Kjempefine saker du har vist frem! Leste ditt forrige inlegg og jeg håper at det går bra med de endringene som blir gjort. Bytte av lege trur jeg noen ganger kan være lurt, en annen lege kan se på ting fra en annen vinkel. Uansett så er det skjønt at det har blitt lysere ute og at det går mot vår. Man piggner til litt bare av tanken på varmere tider.
Ønsker deg en riktig fin helg!
Mange klemmer Pernilla

Anonym sa...

vilken läcker bröllopstavla är en sådan tillsalu? mvh mia